CASTELLANO | CATALĄ

Catering Barcelona 

empresa de catering barcelona

Concertar Visita Comercial

 

menu escolar gratis

Càtering col·lectivitats a Barcelona


Oferim els nostres serveis de càtering a la província de Barcelona a guarderies, centres escolars, casals de nadal, setmana santa i estiu, centres geriàtrics, centres de dia, celebracions esportives ...

 

Càtering guarderies i escoles bressol

En constant comunicació amb el responsable del centre adaptem el menú introduint de forma gradual nous aliments i textures a base de la necessitat i cura dels més petits.


Càtering col·legis i càtering instituts

L'alimentació i la nutrició té una gran importància durant la infància i l'adolescència. Moltes de les mancances que presenten en l'edat adulta tenen el seu origen en una mala educació alimentària. Per això, durant els 33 anys d'experiència de la nostra empresa l'objectiu és servir menús cuinats de manera tradicional, amb els millors productes, resultant productes equilibrats i variats per obtenir una bona educació alimentària i millor salut dels nostres petits i adolescents.

 

Càtering Centres Geriàtrics - Centres de Dia

Les cures que reben les persones grans són essencials per a la salut. És per això que el nostre equip de dietistes revisen i adeqüen els nostres menús a les seves necessitats.

catering col·lectivitats

catering col·lectivitats

catering colectivitats Barcelona


 

Catering Alcalį Especialistes en Càtering a Barcelona · c/ Santa Amalia, 1 - 08031 Barcelona ( Barcelona )
Tel.: 93 429 00 00 / 660 427 790 · · Marketing online · Legal